Påskläger

Välkommen till rollspelsläger på Finnåkers kursgård!

Det är återigen dags för det traditionella Påsklägret för alla oss som älskar spel i alla dess former. Under fem dagar bjuder vi in er till ett läger ägnat åt rollspel, brädspel, lajv och allt däromkring. Lägret pågår mellan 24-28 mars 2016

Tema för Påsklägret 2016 är Sagan om ringen (The Lord of the rings). Detta tema kommer bland annat att tas upp i lägrets halvdagslajv!

I John Ronald Reuel Tolkien’s mest kända universum Arda på kontinenten Midgård spelas storslagna berättelser om magiska varelser. I Arda är det alltid något tumult på gång under Melkor som senare blir Morgoth. Även fast faror må lura runt varje hörn så behåller folken en fredelig gemenskap mot ondskan. Lajvet kommer att spelas i början andra tidsåldern i universumet Arda. De blå trollkarlarna har kallat, de gör inte det i onödan. Vad vill dem blå med detta. Kan man verkligen lita på dem? Vid den vackra sjön nära den mörka i Frynniker skogen samlas folken, där börjar lajvet.

Läs mer om lajvet på http://lotrlajv.blogg.se/
Gör som dina vänner och följ med på ännu ett mysigt Påskläger med Camelot!

Info

Lägret riktar sig främst till ungdomar i åldrarna 13-25 år. Lägret kostar 1 500 kr för de som är födda 1997-2003, 1 750 kr för de som är födda 1991-1996 och 2 000 kr för de som är födda 1990 och tidigare.

Om du är medlem i Svenska Kyrkans Unga får du 300 kr i rabatt. Alla som är 30 år eller yngre kan bli medlem i Svenska Kyrkans Unga (är du äldre blir du vuxenmedlem). Det är gratis och du kan bli medlem på medlemssidorna. Behöver du hjälp så är det bara att du hör av dig till styrelsen på styrelse@camelot.nu.

Vill man åka med i bussen till och från lägret från Arboga kostar det 100 kr.

I lägerpriset ingår sängplats i flerbäddsrum samt frukost, lunch, middag och kvällsfika. Alla aktiviteter, inklusive lajvet är kostnadsfria. Alla deltagare har även tillgång till Västerås Stifts materialförråd med dess skatt av dräkter, lajvutrustning, tidskrifter samt en diger uppsättning bräd- och rollspel.

Deltagaravgiften ska betalas in till plusgiro 11 68 49-1. Om du har möjlighet att lämna en notis/kommentar till inbetalningen så lämna ditt personnummer så din inbetalning blir tydligt identifierad.

Kontakta oss om ni har frågor rörande medlemskapet eller problem att registrera er så hjälper vi mer än gärna till.

Tänk även på att du kan söka bidrag från din hemförsamling för att åka på rollspelsläger. Ladda ner blanketten för bidragsansökan, fyll i och lämna in till din församling.

Vi måste ha din anmälan senast tisdag 8 mars! Anmälan är bindande. Lägret kan ta emot max antal 170 deltagare.

ico

Grupper

Om du är pedagog eller ledare inom en församling och vill anmäla en grupp, gör så att ni anmäler varje ungdom genom formuläret på denna sida men skriv i kommentarfältet vilken grupp eller församling det gäller. Kontakta sedan Pia Sundström (telefon 021-17 85 63) på Västerås stift för att göra upp om en betalningslösning. Konfirmandgrupper tas emot i mån av plats och ej till subventionerat pris.

Anmäl dig här

Tyvärr är anmälan stängd på grund av att vi kan ha fyllt alla platser till lägret redan. Om du är intresserad av att ställa dig i väntelista är du välkommen att maila rollspelslager@camelot.nu.