Allhelgonaläger

Välkommen till rollspelsläger på Finnåkers kursgård!

Det är återigen dags för det traditionella allhelgonalägret för alla oss som älskar spel i alla dess former. Under fem dagar bjuder vi in er till ett läger ägnat åt rollspel, brädspel, lajv och allt däromkring. Lägret pågår mellan 28 oktober och 1 november!

Tema för allhelgonalägret 2015 är Hungerspelen (The Hunger Games). Detta tema kommer bland annat att tas upp i lägrets halvdagslajv!

The Hunger Games är namnet på en trilogi skriven av Suzanne Collins, och även namnet på första boken. Böckerna följer 16 åriga Katniss i en dystopisk värld där tonåringar tvingas slåss till döden mot varandra i Hungerspelen, som för landet Panems huvudstad framställs som spännande och förstaklassig underhållning. Samtidigt kämpar folket i distrikten runt Huvudstaden för att överleva dagen.

Läs mer om lajvet Distrikt 5 är förlorathttp://camelot.nu/lajv/distrikt5!

Gör som dina vänner och följ med på ännu ett mysigt allhelgonaläger med Camelot!

Info

Lägret kostar 1 550 kr för de som är födda 1996-2002, 1 800 kr för de som är födda 1990-1995 och 2000 kr för de som är födda 1989 och tidigare. Om du är medlem i Svenska Kyrkans Unga får du 300 kr i rabatt. Alla som är 30 år eller yngre kan bli medlem i Svenska Kyrkans Unga (är du äldre blir du vuxenmedlem). Det är gratis och du kan bli medlem på medlemssidorna. Behöver du hjälp så är det bara att du hör av dig till styrelsen på styrelse@camelot.nu.

Vill man åka med i bussen till och från lägret från Arboga kostar det 100 kr.

I lägerpriset ingår sängplats i flerbäddsrum samt frukost, lunch, middag och kvällsfika. Alla aktiviteter, inklusive lajvet är kostnadsfria. Alla deltagare har även tillgång till Västerås Stifts materialförråd med dess skatt av dräkter, lajvutrustning, tidskrifter samt en diger uppsättning bräd- och rollspel.

Deltagaravgiften ska betalas in till plusgiro 11 68 49-1 innan lägrets början. Om du har möjlighet att lämna en notis/kommentar till inbetalningen så lämna ditt personnummer så din inbetalning blir tydligt identifierad.

Tänk även på att du kan söka bidrag från din hemförsamling för att åka på rollspelslägret. Ladda ner blanketten för bidragsansökan, fyll i och lämna in till din församling.

Vi måste ha din anmälan senast onsdag 14 oktober! Anmälan är bindande. Det kan hända att anmälan stänger innan sista anmälningsdag på grund av att alla lägerplatser blir fulla.

Grupper

Om du är pedagog eller ledare inom en församling och vill anmäla en grupp, gör så att ni anmäler varje ungdom genom formuläret på denna sida men skriv i kommentarfältet vilken grupp eller församling det gäller. Kontakta sedan Pia Sundström (telefon 021-17 85 63) på Västerås stift för att göra upp om en betalningslösning.

Anmäl dig här

Tyvärr är anmälan stängd på grund av att vi kan ha fyllt alla platser till lägret redan. Om du är intresserad av att ställa dig i väntelista är du välkommen att maila rollspelslager@camelot.nu.