Trettonhelgsläger

Tycker du det är för långt mellan allhelgona- och påsklägret? Skulle du vilja åka till Finnåker och bara spela spel och umgås en hel helg? Vill du ha fler chanser att träffa kompisar som du kanske bara träffar på de vanliga rollspels-lägren? Då är Trettonhelgslägret något för dig!

Under Trettonhelgen (8-10 januari 2016) har vi ett lite mindre läger där vi själva bestämmer vad vi vill göra. De enda schemalagda punkterna är en kort morgonsamling varje dag, måltider och en gudstjänst. Resten av tiden är fri för att spela spel, hänga med kompisar, bada bastu eller bara ta det lugnt.

Info

Lägret kostar 1 350kr. Om du betalat verksamhetsavgift till Svenska Kyrkans Unga Camelot får du 450 kr i rabatt.

Deltagaravgiften ska betalas in till Camelots konto i Swedbank (clearingnummer 8480-6, kontonummer 903 256 197-0). Om du har möjlighet att lämna en notis/kommentar till inbetalningen så lämna ditt personnummer så din inbetalning blir tydligt indentifierad. Anmälan är bindande.

Verksamhetsavgiften till Svenska Kyrkans Unga Camelot kostar 150 kr per verksamhetsår. Du kan registrera verksamhetsavgift här eller kontakta oss om du frågor så hjälper vi mer än gärna till.

Tänk även på att du kan söka bidrag från din hemförsamling för att åka på rollspelsläger. Ladda ner blanketten för bidragsansökan, fyll i och lämna in till din församling.

Vi måste ha din anmälan senast onsdag 16 december 2015!

Grupper

Om du är pedagog eller ledare inom en församling och vill anmäla en grupp, gör så att ni anmäler varje ungdom genom formuläret på denna sida men skriv i kommentarfältet vilken grupp eller församling det gäller. Kontakta sedan Kicki Törnros (telefon 0709-386902), ansvarig för lägret från föreningen, för att göra upp om en betalningslösning.

Anmäl dig här

Eftersom det nu är efter sista anmälningsdag (onsdag 16 december 2015) måste anmälan göras direkt till oss. Kontakta trettonhelg@camelot.nu för att anmäla dig.