Allhelgonaläger

Det är återigen dags för det traditionella allahelgonalägret för alla oss som älskar spel i alla dess former. Under fem dagar bjuder vi in er till ett läger ägnat åt rollspel, brädspel, lajv och allt däromkring. Lägret pågår mellan 29 oktober och 2 november!

Info

Lägret riktar sig främst till ungdomar i åldrarna 13-25 år. Lägret kostar 1 500 kr för deltagare som är födda tidigast 1996 och senast 2001, 1 750 kr för de som är födda 1989 eller senare och 2 000 kr för äldre deltagare. Medlemmar i föreningen Svenska kyrkans unga Camelot får en rabatt på 300 kr.

Vill man åka med i bussen till och från lägret från Arboga kostar det 100 kr.

I priset ingår sängplats i flerbäddsrum samt frukost, lunch, middag och kvällsfika. Alla deltagare har tillgång till Västerås Stifts materialförråd med dess skatt av dräkter, lajvutrustning, tidskrifter samt en diger uppsättning bräd- och rollspel.

Deltagaravgiften ska betalas in till plusgiro 11 68 49-1. Om du har möjlighet att lämna en notis/kommentar till inbetalningen så lämna ditt personnummer så din inbetalning blir tydligt identifierad.

Att bli medlem i en lokalavdelning i Svenska Kyrkans Unga
är gratis och görs på organisationens medlemssidor.

Kontakta oss om ni har frågor rörande medlemskapet eller problem att registrera er så hjälper vi mer än gärna till.

Tänk även på att du kan söka bidrag från din hemförsamling för att åka på rollspelsläger. Ladda ner blanketten för bidragsansökan, fyll i och lämna in till din församling.

Vi måste ha din anmälan senast torsdag 6 oktober!

Grupper

Om du är pedagog eller ledare inom en församling och vill anmäla en grupp, gör så att ni anmäler varje ungdom genom formuläret på denna sida men skriv i kommentarfältet vilken grupp eller församling det gäller. Kontakta sedan Pia Sundström (telefon 021-17 85 63) på Västerås stift för att göra upp om en betalningslösning.

Anmäl dig här

Eftersom det nu är efter sista anmälningsdag (torsdag 6 oktober) måste anmälan göras direkt till oss. Kontakta rollspelslager@camelot.nu för att anmäla dig.