Påskläger

Easter is coming!

Skärtorsdagen 2 april börjar Camelots påskläger som pågår till annandag påsk 6 april. Under nästan fyra dygn samlas runt hundra personer i olika åldrar på Finnåkers Kursgård för att ha roligt tillsammans. Vill du vara en av dem ska du anmäla dig till lägret. Vi kommer att lajva, spela spel och bordsrollspel, fira mässa och andakter, hålla en medeltida bankett och hitta på annat roligt. Vi avslutar sen lägret med konfirmation av våra rollspelskonfirmander. Tema för årets påskläger är Game of Thrones och om du vill kan du delta i ett lajv med samma tema under lägret.

Mer information om lägret hittar du här på hemsidan. Om du har fler frågor är det bara att kontakta oss. Glöm inte att anmäla dig senast 22 mars.

Välkommen!

Info

Lägret riktar sig främst till ungdomar i åldrarna 13-25 år. Lägret kostar 1 550 kr för deltagare som är födda 1996-2002, 1 800 kr för de som är födda 1990-1995 och 2 000 kr för äldre deltagare.

Vill man åka med i bussen till och från lägret från Arboga kostar det 100 kr.

I priset ingår sängplats i flerbäddsrum samt frukost, lunch, middag och kvällsfika. Alla aktiviteter, inklusive lajvet är kostnadsfria. Alla deltagare har även tillgång till Västerås Stifts materialförråd med dess skatt av dräkter, lajvutrustning, tidskrifter samt en diger uppsättning bräd- och rollspel.

Deltagaravgiften ska betalas in till plusgiro 11 68 49-1. Om du har möjlighet att lämna en notis/kommentar till inbetalningen så lämna ditt personnummer så din inbetalning blir tydligt identifierad.

Att bli medlem i en lokalavdelning i Svenska Kyrkans Unga
är gratis och görs på organisationens medlemssidor.

Kontakta oss om ni har frågor rörande medlemskapet eller problem att registrera er så hjälper vi mer än gärna till.

Tänk även på att du kan söka bidrag från din hemförsamling för att åka på rollspelsläger. Ladda ner blanketten för bidragsansökan, fyll i och lämna in till din församling.

Vi måste ha din anmälan senast söndag 22 mars!

Grupper

Om du är pedagog eller ledare inom en församling och vill anmäla en grupp, gör så att ni anmäler varje ungdom genom formuläret på denna sida men skriv i kommentarfältet vilken grupp eller församling det gäller. Kontakta sedan Pia Sundström (telefon 021-17 85 63) på Västerås stift för att göra upp om en betalningslösning.

Anmäl dig här

Tyvärr är anmälan stängd på grund av att vi kan ha fyllt alla platser till lägret redan. Om du är intresserad av att ställa dig i väntelista är du välkommen att maila rollspelslager@camelot.nu.